måndag 11 april 2011

a scene about me

Har inte ätit någon mat på 2 dagar, har inte kunnat få i mig något. Magen, halsen, hjärnan säger stopp. det går bara inte att få ner. dock har jag varit tvungen att pressa ner en bulle, några småkakor och en minimal gräddtårtebit som växte för varje tugga. jag hatar kalas. hatar att försöka vara normal och smälta in i mängden och låtsas som om allt är bra när allt egentligen är ett rent helvete.

2 kommentarer:

  1. svar: Jag tycker att du ska gå till ett ställe som är specialiserat på ätstörningar! Jag slussades runt på massa ställen först, men blev bara så jävla irriterad för att ingen visste vad det handlade om. Sen kom jag till en speciell avdelning för ätstörningar på Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus. Det blev min vändning. Jag har spenderat så många år med att göra livet till ett helvete både för migsjälv och min familj. Tycker verkligen att du ska försöka få hjälp, och du behöver INTE vara extremt underviktig för att få hjälp. Det gäller bara att stå upp för sig själv och berätta att du SKA HA hjälp!!! Lycka till, kramar C

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag ska ha en vikttävling nu när det snart är sommar, vore kul om du ville vara med. Jag kommer att mäta procentuell viktnedgång istället för kilon, det är rättvisast. Om du vill vara med så kan du bara skriva det i blogginlägget "Vikttävling 2011" - skriv då Namn, startvikt och längd. Kram på dig :)

    SvaraRadera